Skip to main content
  • onze vier principes

    langetermijnvisie - kwaliteit - service - teamwork
  • onze vier principes

    langetermijnvisie - kwaliteit - service - teamwork
DE TOEKOMST IN THUISMONITORING

ROSSMAX - UW COMPLETE HEALTHSTYLE LEVERANCIER


Rossmax, een leider op de wereldmarkt van de gezondheidszorg, heeft zich volledig gericht op het ontwikkelen en leveren van hoogwaardige producten en oplossingen op basis van superieure technologieën.
De bedrijfsgebieden zijn PREVENTIE, MONITORING en THERAPIE. De product- en dienstenportefeuille bestaat uit gezondheidsproducten op het gebied van Hypertensie, Ademhalingszorg, Bloedglucosemanagement, Koortsmanagement en Obesitas. De producten van Rossmax worden gedistribueerd naar meer dan 90 landen en zijn zowel klinisch gevalideerd als geaccrediteerd volgens de hoogste internationale normen. Rossmax heeft met trots de enige volledig geïntegreerde fabriek in de industrie die wereldklasse productiecapaciteiten en end-to-end procescontroles heeft. Van baanbrekend onderzoek en productontwikkeling tot zeer efficiënte productie, verzending en logistiek, de operationele uitmuntendheid is een cruciale sleutel tot hun succes.

INTERNATIONALE CERTIFICERING

Interne en lokale validaties en bewijzen van erkende instellingen (zoals BHS - British Hypertension Society, ESH - European Society of Hypertension) bevestigen de nauwkeurigheid, veiligheid, stabiliteit, betrouwbaarheid en hoge prestaties van het hele productassortiment. De Rossmax-bloeddrukmeters kunnen ook volledig worden aanbevolen voor gebruik bij zwangere vrouwen.
ROSSMAX

NEDERLAND

De hoogwaardige, medische, producten van Rossmax zijn sinds 2021 in Nederland en België verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten.

Met nieuwe en unieke technologieën zoals PARR & ACT, helpen wij consumenten en professionals onder andere met de vroege detectie van atriumfibrillatie en slagaderverkalking. Dit zijn ernstige risicofactoren die in verband worden gebracht met hoge bloeddruk en uiteindelijk beroerte. De bloeddrukmeters van Rossmax staan vermeld op de internationale StrideBP lijst en worden daardoor aanbevolen door de Nederlandse Hartstichting.
Rossmax is een leider in de wereldwijde markt van de gezondheidszorg, toegewijd aan de ontwikkeling van hoogwaardige producten in de categorie thuisgezondheid met innovatieve en ongeëvenaarde technologieën. Rossmax heeft meer dan 51 patenten en is pionier op het gebied van effectieve thuisscreening en -monitoring van belangrijke chronische aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, ademhalingsproblemen, koorts, obesitas, diabetes en wondgenezing.
De reeks Bluetooth-apparaten van Rossmax maakt verbinding met de gratis Rossmax Healthstyle APP (waarmee alle metingen kunnen worden gedeeld met dierbaren en gezondheidsprofessionals). Daarnaast kunnen praktijken met het nieuwe Rossmax Health Station bloeddruk-, bloedglucose-, Sp02- en slagaderconditie-, gewicht- en temperatuurcontroles uitvoeren, wat uw professionele dienstverlening en klantervaring verbetert.

Thuismonitoring is de toekomst. Beroertepreventie helpt hartaanvallen en beroertes te voorkomen door risicofactoren vroeg op te sporen.
Meer ontdekken?
Bezoek ons @