Skip to main content

DISCLAIMER


Rossmax Nederland

Zuidbaan 548F
2841 MD Moordrecht
Nederland

Telefoon: +31 (0)182 23 92 92
E-mail:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ontwerp & Ontwikkeling:
CHreativa Marketing GmbH

Inhoud
De inhoud van deze website is zorgvuldig opgesteld en gecontroleerd. Rossmax Nederland - hierna te noemen "Rossmax" - staat echter niet in voor de juistheid, volledigheid of kwaliteit van de geboden informatie, noch voor de actualiteit daarvan. Aansprakelijkheidsclaims tegen Rossmax ter zake van materiële of immateriële schade, veroorzaakt door het gebruik of niet-gebruik van de aangeboden informatie dan wel door onjuiste of onvolledige informatie, zijn in beginsel uitgesloten, mits er geen sprake is van aantoonbare verwijtbare opzet of grove schuld aan de zijde van Rossmax. Rossmax behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om onderdelen van de site of het gehele aanbod zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, aan te passen, te verwijderen of de publicatie ervan te staken.

Externe links
Wanneer Rossmax directe of indirecte verwijzingen (d.w.z. links) naar externe websites aanbiedt, is het enkel aansprakelijk indien Rossmax over precieze kennis van de inhoud beschikt en indien het voor hen technisch mogelijk en redelijk is om het gebruik te verhinderen in het geval dat deze onwettige inhoud zouden bevatten. Rossmax stelt hierbij uitdrukkelijk dat de gelinkte websites geen onwettige inhoud hadden toen de links werden geplaatst. Het heeft geen enkele invloed op de huidige of toekomstige vormgeving van de gelinkte sites en distantieert zich hierbij uitdrukkelijk van alle inhoudelijke wijzigingen die werden aangebracht nadat de links naar die sites werden aangemaakt.

Rossmax is niet verantwoordelijk voor de inhoud, de beschikbaarheid, de juistheid of de nauwkeurigheid van de gelinkte sites of van het aanbod, de links of de advertenties op die sites. Het is niet aansprakelijk voor illegale, onjuiste of onvolledige inhoud of in het bijzonder voor schade die voortvloeit uit het gebruik of niet-gebruik van de informatie die op de gelinkte sites wordt verstrekt.

Auteursrecht
Rossmax streeft ernaar in alle publicaties de toepasselijke auteursrechten te respecteren. Indien desondanks een inbreuk op het auteursrecht zou worden gepleegd, zal Rossmax na kennisgeving het desbetreffende voorwerp uit zijn publicatie verwijderen of de toepasselijke auteursrechten vermelden. Alle binnen het internetaanbod genoemde en eventueel door derden beschermde merknamen en handelsmerken zijn onbeperkt onderworpen aan de bepalingen van de merken- en naburige rechten en de eigendomsrechten van de geregistreerde eigenaars. Het loutere feit dat ze vermeld worden, mag niet worden geïnterpreteerd als zijnde dat de handelsmerken niet beschermd zijn door rechten van derden.

Rossmax bezit het exclusieve auteursrecht op de eigen inhoud van Rossmax op het domein rossmax.nl. Reproductie van afbeeldingen of teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan zonder de uitdrukkelijke toestemming van Rossmax.

Wettelijke geldigheid
Deze disclaimer van aansprakelijkheid dient te worden beschouwd als onderdeel van het internetaanbod van waaruit u naar deze pagina werd verwezen. Mochten delen of afzonderlijke formuleringen van deze tekst niet, niet meer of niet volledig in overeenstemming zijn met het geldende recht, dan heeft dit geen invloed op de inhoud of de geldigheid van de overige delen van het document.
Meer ontdekken?
Bezoek ons @