Skip to main content

HEALTH STATION

voor Apotheken, Dokters & Openbare Gelegenheden

  • Bloeddrukcontrole
  • SpO2- & Slagadercontole
  • Bloedsuikercontrole
  • Gewicht- & Lichaamsvetcontole
  • Temperatuurcontrole

Rossmax Health station

De Health Station combineert Bloeddrukcontrole, SpO2- en Slagadercontrole, Bloedsuikercontrole, Gewichts- en Lichaamsvetcontrole en Temperatuurmeting in één systeem. De Health Station kan worden geplaatst in apotheken, klinieken/ziekenhuizen/artsenpraktijken, openbare gelegenheden, zoals fitnesscentra, sportclubs en winkelketens. De Health Station is ook perfect geschikt voor verzorgings- en verpleeghuizen.
Het helpt eindgebruikers om de Bluetooth-producten van Rossmax te ervaren voor ze een apparaat kopen en gebruik gaan maken van de "Rossmax healthstyle APP". De Health Station is beschikbaar in twee versies en is standaard uitgerust met een printer en een camera. Een NFC Lezer, Smart Card Lezer en een Bar Code Scanner zijn optioneel verkrijgbaar. Met een geprinte kassabon aan het einde van de metingen krijgen de cliënten een QR-code met de meetresultaten en de contactgegevens van het servicebureau.

DESKTOP

Touchscreen 15.6” FDH Scherm
Rossmax
Health Station

MEDISCHE SET

Licentiesoftware inbegrepen
Rossmax
MEDISCHE SET

APP VOOR IOS & ANDROID

Rossmax Healthstyle APP

Met de “Rossmax healthstyle APP” kunt u uw Bloeddruk, Bloedsuikergehalte, SpO2, Gewicht en Temperatuur in één enkele app beheren. De producten worden via Bluetooth eenvoudig verbonden en de communicatie van de real-time gegevens is met één klik te bereiken. Het delen van de grafieken, diagrammen of gegevens met derden zorgt voor een nieuwe ervaring.

Frequently Asked Questions

What is the "normal temperature"? | Why measure body temperature? | How accurate are thermometer measurements?
Meer ontdekken?
Bezoek ons @